to Atrakcje to Usługi to Wydarzenia to Oferty Pracy to Społeczność to Twoja rozrywka! Dołącz do Wszystkich!

It's a Wonderful Life

  • Event has ended
  • 0 followers
  • 2818 Easton Dr

Description

It’s a Wonderful Life është komedi-dramë amerikane e Krishtlindjes me produksion dhe regji të Frank Capra, e bazuar në tregimin e shkurtë dhe fletushkën The Greatest Gift nga Philip Van Doren Stern.Në film paraqitet James Stewart si George Bailey, një njeri i cili ka harruar ëndërrat e tij për t’i ndihmuar të tjerëve, dhe përpjekja e vetëvrasjes për Krishtlindje të të cilit sjellë intervenim nga engjëlli, Clarence Odbody (Henry Travers). Clarence i tregon George krejt jetërat në të cilat kishte ndikuar, dhe sa e ndryshme do të ishte jeta në Bedford Falls po që se ai të mos kishte lindur.It’s a Wonderful Life ishte nominuar për pesë shpërblime Oscar, përfshirë atë për Filmin më të Mirë, dhe është zgjedhur nga Instituti Amerikan i Filmit si filmi më inspirues amerikan i të gjitha kohërave. Capra ka treguar se ky ishte filmi më i dashur që kishte drejtuar, dhe ia shfaqte familjes së tij çdo Krishtlindje.

Comments

Event hosted by

Similar to It's a Wonderful Life

No results available

Reset
  • Newsletter:
  • Jak to działa:
  • Dane kontaktowe:
  • Nasze social media:

Copyright © 2023 – 2024

JoinAll.pl

Dołącz do Naszej społeczności!

Jesteśmy w trakcie budowania największego portalu rozrywkowego w Polsce!
Wcześniej pod nazwą: GdzieNaWycieczke.pl
W JoinAll odkryjesz:

Atrakcje Usługi Wydarzenia Oferty Pracy Społeczność i wiele innych

A to wszystko za darmo i bez ograniczenia!!!
Polub nasze Social Media, aby otrzymać info o starcie - dołącz do FB